Ugrás a főmenüre.

Kult-Okt

almenük

1  2  3  4 

Oktatásfejlesztésre koncentrálnak az északnyugati megyék 2010.08.17.

Oktatásfejlesztésre koncentrálnak az északnyugati megyékVietnamNews – Minden vidéki szervezeti forrást az oktatás fejlesztésére kell fordítani az ország északnyugati megyéiben – közölte szombaton Truong Vinh Trong miniszterelnök-helyettes.

tovább...

A hanoi rezidencián megnyílt a Just Massagge 2010.08.02.

A hanoi rezidencián megnyílt a Just MassaggeA Just Massage projekt július 29-én nyitotta meg relaxációs, aroma- és svédmasszázs stúdióját az Ahead Global Szövetség és más, önzetlen barátok segítségével.

tovább...

Jól halad az AGA–JM együttműködés 2010.07.19.

Jól halad az AGA–JM együttműködésAz Ahead Global Szövetség (AGA) és a hanoi JustMassage (JM) szociális vállalkozás közös programja a kivitelezési fázisba lépett.

tovább...

Hétköznapi kultúra Vietnamban 2010.05.16.

Hétköznapi kultúra VietnambanAz utóbbi húsz év zárásának tekinthető jele, hogy a rendszerváltozást követő visszahúzódásunk, a kulturális és egyéb vietnami aktivitásunk apály-időszaka véget érni látszik.

tovább...

Ösztöndíjjal Hanoiba – élmények a városban 2010.05.05.

Ösztöndíjjal Hanoiba – élmények a városban2009-ben négy magyar diák érkezett Hanoiba ösztöndíjjal. Közülük hármukkal készült a következő felvétel, ideérkezésüket követően nem sokkal.


tovább...

Újabb magyar főiskola a vietnami oktatási piacon 2010.03.29.

Újabb magyar főiskola a vietnami oktatási piaconMárcius közepén a Zsigmond Király Főiskola delegációja érkezett a vietnami fővárosba, és több munkalátogatást tett különböző intézményekben. Az egyik ilyen találkozó az Ifjúsági Kiadónál zajlott, melyen az Ahead mellett a magyar nagykövetség is képviseltette magát, Vizi Katalin és Váraljai Márton személyében. A főiskola célja – akárcsak más, a térség felé érdeklődést mutató magyar oktatási intézményeké – az, hogy egy helyi iskolával partnerséget kialakítva, a diákok számára népszerűsítse, vonzóvá tegye a magyarországi továbbtanulás lehetőségét.

tovább...

Vietnamban megjelent magyar könyvek bemutatója 2010.03.12.

Vietnamban megjelent magyar könyvek bemutatója1950. február 3-án vette fel a diplomáciai kapcsolatot Magyarország Vietnammal. A 60. évforduló alkalmából januárban, Hanoi központi könyvtárában magyar könyvhét és vásár nyílt, amelynek során számos magyar könyv került a vietnami közönség elé. Ezeket a könyveket mutatta be a Magyar Írószövetség klubtermében március 10-én, Budapesten.

tovább...

Magyar Könyvhét Hanoiban 2010.03.03.

1  2  3  4 

A Vietnami Tiszteletbeli Konzulátus hivatalos oldala, az AHEAD Global gondozásában.