Ugrás a főmenüre.

Színes

1  2  3  4  5  6  7 

Kútépítésben vett részt az AGA 2010.07.01.

Végre magyar kolbász! 2010.05.10.

Végre magyar kolbász!Nguyen Dan Béla és felesége, Trang a kilencvenes évek elején érkezett Vietnamba Magyarországról. A sokat látott házaspár néhány éve kezdett el szárazkolbászgyártással foglalkozni idekint, mivel a speciális fűszerezettségű ízvilág utáni vágyat is magukkal hozták, ám nemhogy magyar kolbászt, de még elfogadható minőségű pirospaprikát sem igen kapni errefelé (holland fűszerpaprikát mérnek aranyáron néhány helyen).


tovább...

Oroszlán Szonja a hanoi DVD-boltban 2010.05.05.

Nem mondhatjuk, hogy egy hanoi DVD-boltban az égvilágon minden kapható, de az amerikai mainstream alkotások és koreai, kínai megfelelőik minden bizonnyal.


tovább...

Gyengén látókkal kezd foglalkozni az AGA 2010.05.01.

Gyengén látókkal kezd foglalkozni az AGAAz Ahead Global Szövetség (AGA – Ahead Global Association) fogadta a hanoi Nyugati Tó (Quan Ho Tay) kerületi képviselőit, hogy a körzet látássérült fiataljainak helyzetéről tájékozódhassanak.


tovább...

A vietnami cementgyártók külföldi vásárlókat keresnek 2010.05.01.

A vietnami cementgyártók külföldi vásárlókat keresnekA Vietnami Cement Vállalat (Vicem) egymillió tonna cement exportját tervezi 2010-ben. A cementexport a haladás természetes velejárója egy olyan ország életében, ahol a cementgyártás erősen fejlődött, ám felvetődik a kérdés:  exportálni, de hová? - VietNamNet Bridge


tovább...

8,5 milliárd dollár beruházás a szigetek fejlesztésére és védelmére 2010.04.23.

8,5 milliárd dollár beruházás a szigetek fejlesztésére és védelméreNguyen Tan Dzung miniszterelnök nemrégiben jóváhagyta a Vietnam szigeteinek gazdasági fejlesztéséről szóló tervezetet, amely kezdeti lépése a külső fenyegetések elleni nemzeti szuverenitás kifejezésének.tovább...

Spiró György: Fogság – vietnamiul 2010.04.20.

Azt is mondhatnánk, hogy az új évezred első évtizedének egyik legérdekesebb magyar regénye, amely témája miatt inkább magyar nyelven íródott szeletnyi Európa-történet.


tovább...

ATM-ek – Életveszélyes üzem 2010.04.13.

A modern idők egyik nagy vívmánya a bankautomata, amely nagyszerű megoldás pénzünk védelme érdekében.

tovább...

Emelkedik a minimálbér és a nyugdíj (AFP hírügynökség) 2010.04.10.

A vonatkozó kormányrendelet értelmében Vietnamban idén havi 73o ezer dongra (kb. 73oo Ft) emelkedik a minimálbér (az ún. ötödik sáv),

tovább...

Do Van Thanh tiszteletbeli konzul úr (HCMC, Vietnam) 2010.04.01.

Do Van Thanh tiszteletbeli konzul úr (HCMC, Vietnam) Vietnami állampolgár, 1954-ben született Vietnamban, Thanh Hoa városban. Édesanyja Le Thi Choat asszony, édesapja Do Van Duong úr, aki 1917-ben született, és mind a mai napig jó egészségnek örvend.

tovább...

1  2  3  4  5  6  7 

A Vietnami Tiszteletbeli Konzulátus hivatalos oldala, az AHEAD Global gondozásában.